זקפה - חרדת ביצוע בן 28

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/04/2019 | 00:14 | מאת: בן 28

שלום אני בן 28, ובזמן האחרון אני חווה סוג של חרדת ביצוע. הדבר התחיל בגלל שלפני חצי שנה לקחתי במשך שבוע ימים כדורים נגד התקרחות (פרופסיה) והפסקתי כי ראיתי שיש תופעות לוואי של אורגזמה וזקפה חלשים באוננות ונלחצתי ממש אז הפסקתי. לאחר שבוע הפסקה עשיתי בדיקה ואוננתי ראיתי שהכל חזר לעצמו זקפה מלאה אורגזמה מלאה, לאחר חודש הייתי עם בחורה מזדמנת בתוך האוטו שרצתה לקיים איתי יחסי מין, וחוויתי אי זקפה ברגע האמת. האשמתי את הלחץ שהשרתה עליי ושלא ממש הכרנו. לאחר מס' ימים הייתי עם בחורה אחרת בבייתי והכל הלך בסדר, וגם לא היה לי בראש עדיין על איזה בעיה. לאחר חודש הייתי עם עוד 2 בחורות אחת ברכב ושביצעה בי מין אוראלי והייתה זקפה עוד לפני המגע ולא חשבתי על כלום והייתי על אלכוהול ועוד בחורה שכבר היינו בעבר ורציתי להוכיח לעצמי שהכל בסדר כי כבר היינו יחד ואז דווקא איתה שוב לא ממש עמד והייתה צריכה לרדת לי שיעמוד וגם לא עמד בצורה מלאה, אולי כי חשבתי על זה. ומאז אני תמיד חושש שמשהו נפגם אצלי אולי שאולי מה שקרה לי קשור לתרופה ההיא שלקחתי, למרות כל ההסברים שהיו לי דווקא מקרים ללא הפרעות לאחר ההפסקה וגם שבזמן האוננות הזקפה הייתה חזקה מאוד אך עדיין כל בחורה שאני מביא אני מנסה להוכיח לעצמי שהכל בסדר ואז אני חושב על זה אז הוא לא עומד ואני לוקח קמגרה כדי לגבור על הבעיה. בנוסף הלכתי לניסוי לנערת ליווי ולקחתי קמגרה, לא הייתה ישירות זקפה אך שהתחילה לרדת לי עמד כמו טיל, אבל אני נזכר שבעבר לפני נטילת התרופה שלקחתי פעם קמגרה עמד לי ישירות לפני אוראלי. בקיצור כמה שאלות: האם אדם שמגיע לזקפה באוננות אך לא עם בחורה זה מעיד על בעיה רפואית? בנוסף האם אדם שלעיתים צריך מגע אוראלי גדי להגיע לזקפה שבעבר לא תמיד היה צריך את זה כדי להגיע לזקפה, זה נחשב לבעיה?

אתה מתאר חרדת ביצוע קלאסית. אדם שמגיע לזקפה טובה באוננות אך לא ביחסי מין - זה מכוון שמנגנון הזקפה תקין. החרדה פוגעת בו. הטיפול צריך להיות מכוון בהפחתת החרדה. לא בשיפור הביצוע על ידי תרופות... אם הבעיה ממשיכה - פנה לטיפול מיני מוסמך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים