פין עקום מקשה על חדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/03/2019 | 18:36 | מאת: רונן

בן 59, בריא, לפני כשנה גיליתי שהזקפה שלי עקומה ואורולוג מצא שנגרמה צלקת עקב חבלה. לא ידוע לי מתי וכיצד נחבלתי אך המצב מקשה על חדירה ( עם בת הזוג כמובן) ואף גרם לחרדת ביצוע וכתוצאה מכך קושי בזיקפה ופליטה מהירה מיד לכשנוצר גירוי.....האם לנסות ויאגרה להחזרת הביטחון ואולי בדרך זו גם לייצר תנאים לחדירה...? אין בעיה בהשגת זיקפה באוננות לצערי....

לעיתים הצלקת נובעת ממחלת פירונה, אשר נפוצה בגיל שלך. אם באוננות הזקפה טובה, אך נופלת לפני חדירה (בשל חרדת ביצוע) וזה גם מזרז את השפיכה - הטיפול הנכון צריך להיות רגשי - פסיכוסקסואלי. התייחסות להפחתת החרדה סביב הביצוע. ויאגרה יכול לשפר הזקפה, אך לא בהכרח לשבור את מעגל הכשפים. רשימת מטפלים מיניים מוסמכים באתר איט"ם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים