מחפש הכוונה מה לעשות עם הבעיה שלי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/01/2019 | 14:59 | מאת: צפונבון

מה עושים כשאיבר המין כבר לא עומד כמו פעם אני בן 45, וכשכבר כן העמדנו בכוחות משותפים, אני שופך מהר מידי ואשתי למרבה הצער לא מגיע לאורגזמה כפי שהיינו רגילים

גש למרפאה לבריאות מינית. באתר איט"ם itam.org.il יש רשימת מרפאות מוסמכות צריך לברר מדוע חלה ירידה בזקפה. יש סיבות מגוונות לפגיעה בזקפה, כגון, עישון, שומנים בדם, יתר לחץ דם, סוכרת ועוד. צריך לברר. במקביל - יש תרופות לשיפור הזקפה אותן תוכל לקבל. אשתך לא חייבת זקפה על מנת להגיע לאורגזמה ואני מקווה שאני לא מחדש לך. שפיכה מהירה שכיחה במקביל להופעת בעיות בזקפה. בדרך כלל שיפור הזקפה יביא לשיפור הזמן עד לשפיכה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים