התכווצויות מוקדמות ודם בזרע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/01/2019 | 12:24 | מאת: מיכה

בן 47, בשבוע האחרון אני רואה ביחסי מין עם אשתי דם בזרע (די מהול). זה קרה פעמיים עד כה, בפעם השנייה נראה שיש פחות אבל לא בטוח. בשני הפעמים היה לי מצב התכווצויות של הערמונית ללא גמירה בערך דקה לפני הגמירה (התכווציות ולא יוצא זרע ואחרי דקה שוב התכווציות ואז יוצא זרע עם דם, זה קרה גם בעבר אבל אז לא יצא גם דם)- מה יכולה להיות הסיבה לעניין (חוץ מזה בריא, אין כאבים או צריכה בשתן ואין כמובן דם בשתן או שום תסמין אחר).

לתופעה של דם בזרע קוראים המטוספרמיה. במקרים רבים אין שום סיבה והתופעה חולפת מעצמה, אך אם היא חוזרת על עצמה ולא חולפת יש לבצע בירור אורולוגי למציאת הסיבה ומתן טיפול מתאים.

23/01/2019 | 21:34 | מאת: מיכה

בהנחה שזה לא משהו רציני. האם כעת כיש כתמים חומים ולא דם אדום כמו שהיה בפעם הראשונה, זה אומר שיש ריפוי?

כנראה. אם לא חולף כעשרה ימים גש לרופא.

08/02/2019 | 17:01 | מאת: מיכה

כבר חלף חודש ושבוע בערך. בפעם האחרונה זה בקושי נראה, אבל אי אפשר לדעת אם זה עבר. האורולוג לא התרשם, עשה בדיקה ידנית של האשכים, הפרוסטטה, הכל תקין, גם בדיקות דם, כולל פסא תקינות. הוא שלח אותי לאולטראסאונד אשכים ולציטולוגיה של השתן. הוא אומר שזה יגמר כנראה בבמפ, רוב הסיכויים לפחות. מה יכול לגרום לזה? האם פשוט התרגשתי יותר מידי?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים