זקפה שיורדת ונחלשת בשבועות האחרונים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/12/2018 | 18:04 | מאת: איתן

היי בן 44 תמיד היה תפקוד תקין .בחודשים האחרונים התחלנו לבלות ותדירות היחסים עלתה מאד והיה מצוין ותדירות האוננות ירדה מאד עקב כך. בשבועיים האחרונים פתאום אני מרגיש שבהתחלה הכל בסדר יש זקפה אבל היא כאילו חלשה יותר ולפעמים פתאום נופלת וצריך שוב ל"העיר אותה" ..ממה זה נובע? יש על מה לחשוש? אף פעם זה לא קרה. צריך לבדוק משהו?גם ביומיום תמיד מידי פעם היתה סתם זיקפה והיא גם נעלמה כמו גם זקפת הבוקר שכמעט וכבר אין.חשוב לציין כי מעולם לא היו לי בעיות בנושא ותמיד אפילו יכולתי להמשיך לסיבוב נוסף

נסה להתרכז בהנאה במפגש. לא באיכות הזקפה והביצועים. נראה שאתה חווה זקפה מצויינת אשר יורדת.במקביל גש לרופא משפחה לשלול גורמי סיכון כגון שומנים בדם, יתר לחץ דם, סוכר וכדומה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים