בעיית תפקוד מיני......

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/12/2018 | 12:31 | מאת: נאור

בן 24 סובל מבעיה לא ברורה בתפקוד המיני. לקראת גמירה באוננות יש לי לחץ של כאב במקום הנאה וזה פוגע באורגזמה ובשיא הריגוש המיני. הרבה פעמים יש הרבה שתן לפני הגמירה ואז לפעמים גם השתן כאילו בא לצאת. לא ברור אם יש קשר בין הכאב בשפיכה לשתן. בנוסף הרבה שעות אחרי הגמירה כאבים בזקפה עד למחרת שעובר. ולעיתים חוץ מזה שתן תכוף. האם יש תקווה ואפשר לפתור את הבעיה? מה יכולה להיות הבעיה ואילו בדיקות כדאי לבקש מהרופא?..תודה (בגדול הבעייה כאב/אי תחושת אורגזמה לעיתים קרובות עם לחץ של שתן לא מרוקן למרות בדיקת שתן תקינה)

אתה מתאר מכלול של בעיות - כאב שמלווה את האורגזמה, הרגשה של לחץ שתן ועוד. אתה מבקש לדעת אם ניתן לפתור זאת. יש לערוך בירור לבדיקת מקור הבעיה. יש מספר סיבות לאורגזמה כאובה, כגון pois - עליו כתבתי בעבר מספר פעמים. טיפול יינתן רק לפי תוצאות האבחון. ככלל כדאי להתרוקן משתן לפני סקס... מציע שתגש למרפאה לבריאות מינית. יש רשימת מרפאות ורופאים מוסמכים באתר איט"ם www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים