התקף לב ולא עומד איבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/11/2018 | 15:24 | מאת: אבי

שלום עברתי ניתוח לב פתוח, לפני 4 שנים, ומאז איבר המין שלי רדום, ולא עומד, האים זה קשור לנתוח שעברתי, או שקיים משהוא אחר שאינו ידוע לי. לפני הניתוח היה הכל תקין. תודה

מה שסותם כלי דם בלב וגורם להתקף לב עשוי גם לסתום כלי דם באיבר המין ולגרום להפרעות בזקפה. בדרך כלל הפרעות בזקפה יופיעו גם שנים לפני ההתקף ואף עשויים לנבא את בואו. ייתכנו גם גורמים אחרים - כגון, תרופות, מצב רגשי, מצב זוגי, מחלות אחרות. אין מספיק פרטים בשאלתך כדי להתייחס מעבר לכך. כדאי שתpנה למרפאה שעוסקת בבריאות מינית - רשימת מרפאות ציבוריות מוסמכות באתר איט"ם - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים