תסמונת האוננות הטראומטית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/11/2018 | 08:54 | מאת: חייל מתוסכל

היי. אני חייל בן 20. במשך כל שנות חיי אוננתי ע״י חיכוך במיטה, ולא ע״י השיטה המסורתית הידועה של ׳להביא ביד׳. במהלך השנים הבנתי שכל החברים שלי ׳עושים ביד׳, לכן ניסיתי בבית גם אני לעשות כמוהם, אך לצערי כל הנסיונות שלי כשלו. לא הצלחתי להגיע לאורגזמה ללא עזרת החיכוך במיטה. קראתי אתמול קראתי על ׳PM’ - תסמונת האוננות הטראומטית, הקובעת כי הדרך שבה אני מאונן היא מסוכנת ועלולה לגרום לבעיות בזקפה. אני רוצה לעבור לשיטת האוננות הרגילה, אך פשוט לא מצליח. מה עליי לעשות?

כדאי שתיעזר בטיפול מיני בו תקבל ליווי מאנשי מקצוע על מנת להגיע לגמירה בגירוי שונה. אין שום סכנה בצורת האוננות שלך. היא יחסית מקובלת. אין מסורתי ולא מסורתי. עם זאת, התרגלת לגירוי מאוד חזק יחסית לגירוי שתקבל בחדירה ואז יהיה לך קשה מאוד לגמור בחדירה (אם בכלל...) - על כן כדאי להתכונן לכך כבר עכשיו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים