תחליף לכדורים סיאליס או ויאגרה לזקיפה חזקה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/10/2018 | 21:37 | מאת: אמיר

בן 63 בריא לא מעשן לא נוטל תרופות עושה הליכה 5 פעמים בשבוע 50 דקות כל פעם. לפני 8 שנים עברתי כריתת ערמונית רדיקאלית בגלל סרטן הערמונית ממוקד גליסון 3+4 והקרנות פסא לפני הניתוח היה 5.6 מאז ברוך השם פסא לא מדיד אך קימת בעיה בזקיפה נוטל מדי פעם סיאליס 5 מ"ג או ויאגרה 100 מ"ג עוזר קצת והשאלה לא מעוניין בתרופות אם יש תחליף כמו משחות או תרסיס מקומי לגרום לזקיפה חזקה ולהנאה. תודה ושבוע טוב

הזקפה שלך נפגעה בגלל פגיעה עצבית שקורית לעיתים קרובות בהסרת ערמונית רדיקאלית. לצערי, קרמים ותרסיסים לזקפה אינם מועילים כמו התרופות שאתה נוטל.. התחליפים היעילים יותר הם מכשיר ואקום או הזרקה לפין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים