חוסר תחושה גירוי באיבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/10/2018 | 17:05 | מאת: טל

שלום לאחרונה אני חש חוסר תחושת גירוי באיבר המין, לעיתים זה אף מתבטא בתחושה לא נעימה של כאב ושריפה. אני נוטל תרופות ממשפחת סיאליס אותן התחלתי לצרוך עכשיו. יש לי בת זוג ואני נמשך אליה, הזיקפה מצויינת! בשל חוסר התחושה איני מצליח לגמור. האם ישנן סיבות רפואיות או שהתופעה קשורה להיבט נפשי בלבד? מה יכולות להיות הסיבות? ראוי לציין כי רמת הטסטסטורון שלי טובה. תודה!

אין לי מושג. לא נתת שום פרט שעשוי לסייע לי לענות. כך לדוגמא, איני יודע אפילו בן כמה אתה או מדוע אתה לוקח סיאליס. יש סיבות רבות לחוסר תחושה באיבר המין. תמיד תמיד תמיד נשלול קודם כל בעיה גופנית (כגון, פגיעה עצבית כלשהי) לפני שנחשוב על היבט נפשי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים