השהיית שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/06/2013 | 11:00 | מאת: dan

שלום, אני גרוש בן 45 ,במצב פיזי מעולה,לצערי ללא בת זוג קבועה.אבל נהנה ממה שיש . כשהייתי צעיר הרבה יותר היו לא מעט מקרים של שפיכה מוקדמת דבר שבהחלט תיסכל אותי,אולם לאורך השנים חל שיפור ניכר ,כיום.מסוגל "להחזיק" זמן רב ודיי שולט בשפיכה. אולם עדיין לעיתים רחוקות,קורה שישנה שפיכה מוקדמת מדיי(לאחר מספר דקות) ובהחלט הייתי רוצה להמשיך ולהשתפר בנושא ככל שניתן. קראתי על מספר טכניקות שהיו מאוד ברורות לי(כגון באוננות להפסיק רגע לפני שגורמים ע"מ לחוש את נקודת האל חזור),או כגון נשימות עמוקות במהלך קיום הסקס ולקראת הגמירה במטרה "להירגע" וכו'.אולם ישנה שיטה נוספת שלא הצלחתי עד הסוף להבין כיצד בדיוק מתרגלים אותה ומדוע.אני מדבר על השיטה שנועדה לחזק את שרירי אברי המין(אותם שרירים של רצפת האגן בין האשכים לפי הטבעת?),בחלק מהמקומות קראתי שחיזוק שרירים אילו עשויי לסייע בהשהיית השפיכה,הבנתי שעל מנת לחזק אותם יש לתרגל בעת מתן שתן עצירה ושחרור וזה בהחלט מובן ואני מרגיש כיצד אני מכווץ את השרירים ומשחרר .אולם קראתי ב YNET הפוך דהיינו כיווץ שרירים אילו עלול לזרז השפיכה וכי יש לתרגל הרפייה שלהם?? 1.האם נכון שיש לתרגל כיווץ ושחרור של שרירים אילו ,לדוגמא בעת מתן שתן לעשות זאת 10-20 פעמים? כיצד תרגול זה מסייע בהשהיית השפיכה?אגב האם הכיווץ כולל את שרירי פי הטבעת? 2.בהנחה שהתשובה לסעיף 1 חיובית ,קראתי באיזשהוא מקום שגם במהלך הסקס ,מומלץ לעצור (אפשר תוך כדי זה שהפין נשאר בפנים) ולבצע כיווץ ושחרור של שרירי רצפת האגן? 3.כאמור קראתי שדוקא יש להרפות את שרירי האגן על מנת להשהות שפיכה,למה בדיוק הכוונה או שהבנתי לא נכון? מודה מראש על תשובה שתשפר הבנתי בנושא DAN

שלום דן נראה לי שאתה עסוק מאוד בהשהיית השפיכה כאשר אין לך בעיה לשלוט בשפיכה, ואולי אתה מכוון את האנרגיות שלך לשם על חשבון דברים אחרים וחבל.אם מדי פעם אתה גומר יותר מהר למה זה מפריע לך? בלי בת זוג קבועה ואולי גם התדירות לא קבועה-קשה מאוד לשלוט בשפיכה ולך לרוב אין בעיה. מה בדיוק מפריע לך?תרגול שרירי האגן עוזר, שחרור השרירים מרגיע כמו הנשימות. אתה יכול לקרוא באופן כללי על כל השיטות שאנחנו משתמשים בהם בספר פז"ם ( פליטת זרע מהירה) של הלן קפלן.ואתה יכול לפנות לתרגול טנטרה, למשל אצל איריס יוטבת,שגם מפתח את המיניות ואת עיכוב הגמירה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים