קונדום חוסם שפיכה ויוצר דימום

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/08/2018 | 17:10 | מאת: אייל

שלום, בזמן הגמירה עם קונדום אני מרגיש לחץ בקצה הפין וכאב, ואחריו יוצא דם מעורבב עם זרע. אציין כי זה קורה אך ורק כשאני עם קונדום ואף פעם בלי. אין שום כאבים אחרים ושום מחלות מין. אני מרגיש שהקצה של הקונדום חוסם את יציאת הזרע ויוצר לחץ פנימי בפין וכך נקרעים נימים קטנים שמוציאים דם. הדימום נפסק מייד/תוך דקה מהשפיכה ולא חוזר לעולם. אין כאב שנמשך לאחר מכן. האם אני צודק באבחנה שלי לגבי הקונדום? מה לעשות לגבי זה? ניסיתי הרבה קונדומים וכולם חוסמים את הקצה בגמירה... אם בזמן הסקס אני מפסיק לרגע ומוודא שהקונדום מסודר, בדרך כלל יש שפיכה רגילה לגמרי. הפין בגודל ובעובי רגיל.

אתה צודק. קונדום יכול לגרום לתופעה שאתה מתאר. תבדוק שאתה שם את הקונדום כמו שצריך (ומשאיר חלק ריק בקצה) וכמו כן שהמידה מתאימה לך (כלומר, שאינו קטן ולוחץ מדי). שווה לנסות כמה סוגים. בכל מקרה - אם אתה בריא, ללא מחלות רקע או בעיות קרישה כלשהן והדימום חולף מייד או תוך דקה - אזי אין מקום לדאגה. והכי טוב פרטנר/ית קבוע/ה - מה שיאפשר להיפטר מהקונדום ולהנות הרבה יותר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים