טסטוסטרון מה ניתן לעשות על מנת להעלות אותו

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/08/2018 | 10:47 | מאת: ארז

שלום רב אני בן 54 מטיפל בתרופות ללחץ דם. הטסטוסטרון שלי נמוך מזה הרבה זמן הייתי מטופל בגל' 50 מג' של טסטוסטרון אבל זה העלה לי את ההמוגלובין מעל לנרמה, כעת אני מטיפל ב- 25 מג' וזה לא ממש מעלה את הטסטוסטרון. בנוסף אני לוקח לפי צורך תרים, בהתחלה הייתי לוקח סיאליס אבל משום מה זה הפסיק לעבוד. חשבתי להתייעץ עם רופא ממומחה (יש לי מכבי שלי) שיאולי ימצא דרך אחרת להעלאת הטסטוסטרון . שאלתי, האם בכלל יש מה לעשות במקרה כזה ובמידה וכן איזו התמחות באורולוגיה אני צריך לפנות, אשמח גם להמלצה באזור המרכז \ שרון. תודה רבה

אתה צריך מומחה בתחום הבריאות המינית. ניתן להעלות את הרמה ע"י ג'ל או זריקות. זה מחייב מעקב אחר בדיקות מעבדה - כולל ספירת דם, תפקודי כבד וערמונית. התרופות לזקפה והשפעתן קשורות גם לטסטוסטרון, אך גם ללחץ הדם , לתרופות שלו, למידת האיזון ולגורמי סיכון אפשריים אחרים. בכך ובכל הבעיות שקשורות לתפקוד מיני מטפלים רופאים ממגוון התמחויות (שיקום, אורולוגיה, פנימית/אנדוקרינולוגיה ועוד), אשר התמחות בבריאות מינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים