הגדלת ועיבוי אבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/07/2018 | 02:12 | מאת: אורח

לאחר שקראתי את השאלות שכבר נשאלו בפורום על הגדלת ועיבוי איבר המין, לא מצאתי התיחסות לשיטה יחסית חדשה.רפואית ולא תכשירי פלאים, של הזרקת חומצה הקיימת באופן טבעי בגוף לאיבר באלחוש , הטיפול אמנם יקר, אך קראתי שהוא הכי אפקטיבי. התוצאות נעלמות חלקית בעקבותספיגה של החומצה בגוף ובערך 30 אחוז נשאר באופן קבוע כאשר ניתן לחזור על הפעולה כל שנה וחצי- שנתיים. מה תוכלו לומר על שיטת טיפול זו? על האפקטיביות ועל הסיכונים? ( אבקש התייחסות לפן הרפואי ולא לפסיכולוגי של קבלת הגוף, על אף שברור לי שהוא לא פחות אלא בעיקר יותר חשוב) תודה

אורח שלום, שאלתך "מרגישה" לי כמו שאלה מטעם. משונה אף יותר שאתה - אורח יקר - מבקש שבתשובה אתייחס רק לחלק הרפואי ולא לפסיכולוגי ומוסיף שלא ניתן לנתק. כל השיטות להגדלת הפין אינן יעילות ואינן מומלצות על ידי מומחים בבריאות מינית (יש תעודה של האיגוד האירופאי לבריאות מינית) והן על ידי מומחים בטיפול מיני. פרט לניתוחים אורולוגיים מורכבים הנעשים ע"י מומחים במקרים של מיקרופניס (פין קטן אמיתי). גם השיטה שאתה מנסה "לשווק" בפורום זה ואחרים. כן - חומצה הילאריונית יכולה לתת אשלייה של פין קצת יותר עבה. לא יותר ארוך. מכוער מאוד, כי אין עיבוי אחיד. שלא לדבר על תוצאות הלוואי. צריך לחזור על כך כל כחצי שנה אם רוצים להשיג אותה אשלייה. והפן הפסיכולוגי הוא זה שחשוב - כי 99.9% מאלו שעוברים זאת - אינם באמת זקוקים לכך. הפין שלהם בעובי וגודל תקינים לחלוטין. לעשות פרוצדורה רפואית למישהו שהוא תקין רפואית - זה עוול ולדעתי גם לא מדיקו-לגאלי. ואם הגודל באמת גורם לו מצוקה נפשית - אז הטיפול אינו רפואי, אלא טיפול מיני- טיפול פסיכו סקסואלי אשר מיועד לשפר דימוי עצמי, לקבל את הגוף ועוד. זה בעצם העיקר. הבעיה היא בראש ובשלל שרלטנים שמציעים טיפול זה כדי לנפח את חשבון הבנק שלהם. חושב שהייתי ברור מאוד.

02/08/2018 | 17:32 | מאת: אורח

לא הייתה לי כוונה לשווק, להפך, אני קיבלתי מידע שיווקי ומפתה, גם לאחר שהיה לי ברור שתכשירים וכדורים אינם עוזרים, הזרקת החומצה נשמעה יותר מדי טובה לפי הנתונים שמסרו לי. תודה על התשובה הברורה. האם תוכל להמליץ לי על מישהו בתחום הסקסולוגי- נפשי של קבלת דימוי גוף ודימוי עצמי חיובי? תודה

אז קבל התנצלותי. ייתכן ועשית קופי פייסט מהמידע השיווקי שקיבלת ועל כן גם שאלתך נראתה "שיווקית". יש מגוון מטפלים ומרפאות מוסכמים בתחום המיני, כולל בקשר לדימוי עצמי וקבלת הגוף. כדי שלא תיפול על שרלטנים אני מציע שתכנס לאתר האיגוד הישראלי לטיפול מיני - יש רשימת מרפאות ומטפלים. נסה אחד שהוא רופא, מה שיאפשר לו גם לבדוק על פי הצורך... www.itam.org.il בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים