נופל לו הזקפה בזמן המשחק מקדים יימממ

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/06/2018 | 02:56 | מאת: שרה

בחודש האחרון לקיום יחסים, פתאום באמצע המשחק המקדים זה נופל לו. כלומר בהתחלה זה עומד לו, והוא מתחמם מהר, אך אם אני יורדת ומלקקת לו פתאום זה נופל. (בדרך כלל נופל בסיטואציה הזאת, לפעמים גם לא קשור לירידה שלי) לא מצליחה להבין למה זה? האם יש סיכוי שהוא בוגד / מאונן ולכן כבר אין לו חשק? אך אם זה כך אז איך מלכתחילה זה עומד לו? בקיצור מבולבלת לחלוטין, אשמח לשמוע עצות??!!

שלום רב יש הסברים לתופעה של ירידה בזקפה, חבל לחפש הסברים כמו בגידה שלא מבוססים על שיחה עם בן זוגך. אולי מדובר על חרדת ביצוע, כלומר שלגבר יש מחשבות דאגה שהזקפה לא תחזיק מעמד, ואז הוא בדריכות ומתח והזקפה יורדת . אנחנו מטפלים בבעיות כאלה בהצלחה כל הזמן, שיתוף בת הזוג מאוד חשוב. תפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני לאבחון מקיף רפואי פסיכולוגי, דרך אתר איט״ם, לפי זה יקבע הטיפול

את מספרת הרבה דברים על הזקפה שלו, אך אין לי מושג בן כמה הוא? האם הוא בריא? האם הוא נוטל תרופות כלשהן? איזה סוג קשר יש לכם, כמה זמן הוא נמשך ואיך איכותו? ועוד מידע אחר. עם זאת, אם הזקפה עומדת מצויין ואז נופלת, כנראה המקור אינו גופני. זה מכוון לתופעה נפוצה שנקראת חרדת ביצוע. הוא חושש שהזקפה תיפול (כי זה מה שהתרחש במפגש המיני הקודם) והלחץ גורם לכך שהנבואה מגשימה את עצמה. לחץ מפיל זקפה. זה לא קשור לעובדה שהוא מאונן (וזה בסדר אם הוא מאונן. זה מותר לגמרי גם בתוך זוגיות). זה כן עשוי להסביר ירידה בחשק, שכן אם הוא מתבאס מה-"כשלון" שלו במפגש המיני זה יגרום לירידה של החשק (בהקבלה - אם האוכל לא טעים לך זה יפגע בתיאבון). זה ממש לא מכוון לבגידה. אם הקשר הוא רציני ואיכותי ואת אוהבת אותו, אז כדאי שתשתפי אותו בבלבול של ובמחשבותייך ותעודדי אותו לפנות יחדיו לטיפול מיני (טיפול סקסולוגי) קצר - במסגרתו הוא ילמד להתמודד עם החרדה, להפחית אותה ולשפר את הזקפה. רשימת מרפאות לטיפול מיני באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

19/06/2018 | 17:24 | מאת: שרה

נשואים 8 שנים. הוא בן 35 אני בת 30 שתי בנות הקשר הזוגי לא כל כך יציב וטוב, בעקבות הרבה דברים. אך זה כרגע במגמה של לשפר. אף פעם במהלך ה8 שנים זה לא היה כך. לכן אני ממש מתפלאת שזה בחודש האחרון

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים