נפילות אבר המין בזמן הסקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/05/2018 | 12:15 | מאת: אבי

אני בן 63 בזמן שאני נמצא עם בת זוגתי במצב מיני ישמצב שאבר המין שלי יורד ואני לא יכול לחדור יש לי נפילות מוך כדי בפעילות המינית

יש לברר האם יש סיבה רפואית, שכן גיל לכשעצמו אינו מהווה סיבה. כדאי לגשת לרופא העוסק בבריאות מינית על מנת לעבור בירור מתאים לבדיקת גורמי סיכון להפרעה בזקפה. ייתכנו גורמים רפואיים רבים, כגון, סוכרת, עישון, יתר לחץ דם, שומנים גבוהים בדם, מחסור בטסטוסטרון ועוד. ייתכנו גם גורמים נפשיים, כגון, לחץ, מתח, חרדת ביצוע ועוד. במסגרת הבירור נעשית התייחסות לכל אחד מהגורמים ובהתאם לממצאים ניתן טיפול מתאים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים