קרי לילה או אפקט ניתוח/שיקום ארוך?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/05/2018 | 10:15 | מאת: דן

קרי לילה/אפקט אחרי שיקום ארוך? אעשה את זה ממש בקצרה,עברתי תאונת דרכים 15.1.18. עברתי ניתוח באגן PELVIS CLOSED BOTH עקב 3 שברים(בוצע חתח לאורך מעל הפין). לאחר כשלושה שבועות שאני עדיין מאושפז בביהח קרה דבר מוזר באחת הלילות. התעוררתי משינה והרגשתי שיש לי פיפי חזק חזק שאני לא מצליח לעצור אותו והוא יצא עם כאבים,פתאום ראיתי שזה זרע שלי בכמות גדולה.לא הבנתי מה קרה. לאחר 3 חודשיים,לאחר שיחרור מהשיקום...קרה מקרה דומה עם כמות קטנה מאוד. בשתי המקרים לא חלמתי שום חלום אירוטי, יש לציין שבחודש וחצי האחרון התחלתי לקיים יחסים יבשים בלבד עם בת זוגי ללא הגעה לשפיכה מלאה אלא בטיפות קטנות. *יש לציין שלפני התאונה ולפני שהכרתי את בת זוגי,הייתי מגיעה לשפיכה ע"י אוננות. ממה נובע מה המקרה הנ"ל? האם מהצבטרות של עודף של נוזל שלא יצא? אם יש קשר לניתוח של קיבוע האגן למקרה?(היות חתכו את המקום על מנת לבצע את הקיבוע). תודה רבה.

אני לא יודע מה הנוזל שיצא. אני לא יודע אפילו מה הגיל שלך ואם יש מחלות רקע כלשהן. קרי לילה לא חייב להיות קשור בחלום אירוטי מיני, אלא ממש כפי שתיארת יכול להוות צורת פורקן, כאשר אינך פורק באופן סדיר. לא חושב שיש קשר לניתוח באגן, למרות הקרבה לאזור.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים