איבוד זקפה זמן יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/04/2018 | 05:01 | מאת: מאבד את זה

אני בחור בן 38, גרוש ופעיל מאוד מינית. בשבועות האחרונים קרה לי מספר פעמים שבמהלך האקט אני פשוט מאבד את הזקפה לגמרי - הכל מתחיל מעולה, יש חרמנות ויש זקפה אבל בשלב מסוים במהלך החדירה הוא פשוט נופל. אח״כ אני בדר״כ מצליח להחזיר זקפה ע״י אוננות וגומר. לדאוג?

לא לדאוג אבל להתמודד עם זה, ירידה בזקפה גם כשיש קשר קבוע וגם בקשרים מתחלפים יכולה לפגוע בהרגשה שלך וביחסים האינטימיים הזוגיים. הסיבה לכך היא בדרך כלל חרדת ביצוע- מתח לחץ וחוסר ריכוז. אנחנו מטפלים בזה בהצלחה כל הזמן. תפנה למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים