נטילת רסקיו לפני קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/01/2018 | 00:22 | מאת: ראובן

אני נוטל ויאגרה (כדור או ג'ל) לפני האקט המיני. למרות זאת יש לי חרדת ביצוע אשר משפיעה על איכות יחסי המין. האם ניתן לקחת גם 4-5 טיפות רסקיו לפני כדי למתן את חרדת הביצוע ? האם אין בעיה של שילוב רסקיו עם ויאגרה ?

רסקיו לא יעשה רע ואין בעיה בשילוב... אך האם הוא זה שישפר את חרדת הביצוע. קשה לשער. הטיפול בחרדת הביצוע הינו טיפול ממוקד בחרדה. להבין את שורשיה ולטפל בהם ואת זה עושים במסגרת של טיפול סקסולוגי. יש רשימת מרפאות ציבוריות ומטפלים פרטיים באתר איט"ם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים