קפסולות ספרוקס לעומת קפסולות רגילות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/12/2017 | 19:13 | מאת: מושון

היי מרים אני מושון בן 29 בעבר הלא רחוק הייתה לי תקופה שלא הייתי גומר עם בת זוגתי הלכתי לסקסולוג פרטי שהמליץ לי לקחת קפסולות 'ספרוקס' מבית נווה-קפסולות זעפרן כורכום ושאר צמחי מרפא שמשפרים את התפקוד המיני ואת הסיכויים להגיע לשפיכה הקפסולות מאוד עזרו אך היו מאוד יקרות.עקב כך עברתי לקפסולות זעפרן רגילות הרבה יותר זולות בייבוא מחו"ל על ספרוקס היה רשום בפירוש שהן גם לשיפור התפקוד המיני והמצב רוח,על הזולות רק על מצב הרוח. בנוסף אני שותה 1-2 כוסות תה זעפרן עם ג'ינג'ר ליום יצוין שאני סובל גם מכולסטרול גבוה אמנם הוא ירד מאוד עת התחלתי ליטול סטטינים.הסקסולוג ציין כי ייתכן וישנה קורלציה בין עיכוב השפיכה והכולסטרול לאחרונה ב 2-3 השבועות האחרונים הגעתי למצב ששוב אני לא גומר עם בת זוגתי.היום קיימנו יחסים במשך 15-20 דקות ולא גמרתי.אמנם אוננתי בתחילת השבוע פעם אחת אך לא יותר מכך. האם יש העדפה לקפסולות ספרוקס ועליי לקחת רק אותן?אילו עוד דרכים טבעיות ישנן כדי לשפר את המצב?ומהי עמדתך לגבי הכולסטרול? תודה ושבת שלום..

שלום רב בדרך כלל כשגבר לא גומר זה לא קשור לסיבה בריאותית אלא לסיבה רגשית, מתח או חוסר ריכוז. כדאי שתפנה עם בת זוגך למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים