ממש נמאס לי מרגיש אבוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/12/2017 | 09:21 | מאת: איתי

ערב טוב לפני כמה זמן נפל לי הזיקפה באמצע אקט ונכנסתי ללופ מזה ואני לא יוצא הרופא נתן לי סיאליס לחודש כל יוםועוד חודשים במינון של שלוש פעמים בשבוע החלטתי שאני לא רוצה כדורים ולהתמודד לבד אחרי שבוע שוב אני נמצא בלופ הסה ולא יוצא ממנו אני ממש חרד אפילו לא בא לי על זה ואני מפחד ולא מצליח לאונן אפילו לבד בגלל זה החלטתי שאני מתחיל לקחת את הטיפול אבל הפחד שלי הוא שאני ממש חרד ומכיר את עצמי שהראש שלי ממש חזק וישב לי כל השמן בראש שזה בגלל הכדורים ואני יודע שביום שאני יפסיק לקחת זה יחזור לי כי אני מרגיש תלותי תעזור לי אני ממש בדיכאון הלכתי גם לסקסולוג שאמר לי לקחת חצי כדור וג׳ל של טסטומקס במשך חודש למרות שהטוסטרון שלי 14.9 תעזור לי אני מתחנן אני לא מפסיק לשפוך כסף על זה ואני ממש מרגיש שעולמם חרב ושכל החיים אצטרך כדורים אני בן 32 ונשבר לי כבר

שלום איתי, התופעה שאתה מתאר מוכרת לנו ואנחנו מטפלים בה בהצלחה כל הזמן,אין מה להתיאש. אם אין סיבה רפואית לבעיה בזקפה, הזקפה יורדת בדרך כלל בגלל מתח ולחץ ונכנסים ללופ כמו שאתה מתאר. בטיפול מיני מוסמך דרך אתר איט״ם עושים אבחון ולפי זה הטיפול. כאשר מדובר על ירידה בזקפה בגלל לחץ, חרדת ביצוע, זה לרוב קורה לקראת החדירה כאשר מתחילים לדאוג, הגוף לא יכול לתפקד מינית תחת לחץ. ואז אין צורך בטיפול תרופתי. בטיפול מיני מלמדים אותך( עדיף עם בת הזוג אם יש) איך לתרגל בבית הנאה מינית ברוגע וריכוז. תיכנס לאתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים