זקפה בינונית לאחר ניתוח מיידי לשבר בפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/11/2017 | 13:18 | מאת: רונן

יוני 2014 ניתוח מיידי לתיקון שבר בפין אצל פרופ מבג'יש ניקולא באיכילוב. https://drive.google.com/open?id=0B_SQ0gfRgZZwOGFad1lXZUlVLW8 לאחר חצי שנה זקפה בינונית. גם כשמצליח לבצע חדירה לאחר מס חדירות מועט, זיקפה חלשה שאינה מאפשרת קיום יחסי מין. טיפול שוטף לאחר ניתוח במרפאת פרופ יוזי חן באיכילוב. 31/3/2015 בדיקת דופלר פין אולטרה סאונד במרפאת פרופ יוזי חן. https://drive.google.com/open?id=0B_SQ0gfRgZZwTFlQWjVXMFdOU1k בעיקרן התוצאות מעידות על: "הודגמה זרימה עורקית תקינה בגופים המחילתיים משני הצדדים. קיימת עדות להפרעה בזרימת הדם הורידית." אין עקמת בפין אך אני מזהה כי אורכו התקצר בס"מ וחצי . כמו כן ללא גירוי מני הפין מדולדל ומצומק ביותר. (לא היה כך לפני) במהלך קבלתי תרופות לשיפור הזקפה במרפאת דר' אורי גור ברעננה (אורולוג). סיאליס 5 מ"ג למשך שלושה חודשים כדור ליום וארבע שעות לפני קיום יחסי מין 20 מ"ג. תוצאות זהות - זקפה בינונית לאחר מס חודשים ניסיתי מספר פעמים ויאגרה 100 מ"ג כשעתיים לפני קיום יחסי מין. תוצאות זהות - זקפה בינונית לאחר מס חודשים בקרתי אצל דר זילברג בתל אביב והמליץ על לויטרה 20 מ"ג. תוצאות זהות - זקפה בינונית כמו כן נראה כי אזור קצה הפין (כובע) אינו מתחזק כלל וניתן לכופפו ללא קושי. בדיקת מעבדה ביום 5/11/2017 - https://drive.google.com/open?id=1tgJHfQXIV80kWmDX8JZeR8-RkZ2zmmLg ברצוני להבהיר כי לפני אירוע שבר בפין לא היו כלל בעיות זקפה, להפך. קיימתי 3-4 משגלים במהלך כשעה וחצי. כיום חשק אינו בעיה אך… עצוב ביותר… כמו כן איני מעשן, איני שותה שתיה חריפה, איני חולה במחלה כלשהי ואיני נוטל תרופות ואו סמים כלשהם לבד מהמצוין לעיל קראתי את המאמר (סיכום מחקר של 180 נבדקים במהלך 5 שנים) - https://www.nature.com/articles/ijir201141 המעיד כי 6.6% מהמקרים לאחר שבר פין מדווחים על בעיות זקפה אך לא צוין האם טופלו, האם השיבו עטרה ליושנה וכיצד. האם יש מרפה לבעיה

בבקשה שאלות קצרות וממוקדות. לפי אורך השאלה נראה שיש כאן רצון לטפל דרך הפורום. מצטער, אך זה לא עובד כך. אשמח לתת תשובה לשאלה נקודתית וממוקדת, בלי לעבור על שלל בדיקות וקישורים למקומות אחרים. בעקרון, בעיית זקפה נפוצה לאחר שבר בפין. יש טיפולים יעילים והמקום על מנת לקבל טיפול הוא במרפאות לבריאות מינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים