חסך מיני ותסמיני דיכאון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/09/2017 | 21:08 | מאת: דין

שלום, מזה כ-5 שנים שהיה לי סקס עם בת הזוג שלי. לה אין כל חשק למין ולי יש (היה) תיאבון בריא למין. לאחרונה התחלתי לפתח שינוים במצבי הרוח, כמו עצבנות יתר, דיכאון, הרגשה של בדידות ורצון עז למגע. האם אני מתחיל לפתח דיכאון קליני?

שלום רב למה אין לחברה שלך חשק מיני? האם זה קשור בה , בקשר שלכם? האם אתם מקיימים יחסי מין למרות שאין לה חשק מיני? בודאי שכל זה משפיע עליך וכדאי שתפנו יחד לטיפול מיני זוגי למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים