חוסר תחושה בפין כבר תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/08/2017 | 10:23 | מאת: דניאל

לפני כמה שנים לקחתי כדורים בשם בונסרין ובאותה תקופה של לקיחת הכדור הייתה לי חוסר תחושה בפין (הרגשתי שהוא מורדם), הפין עומד לי ואני מצליח לגמור אך לא הייתה לי שום תחושה, הפסקתי עם הכדורים אך המצב חזר לי לפני שנה וכבר שנה אני לא מרגיש כלום במהלך קיום יחסי מין ! אחרי שקראתי את הנושא גיליתי שיש לי דבר שנקרא pssd הלכתי לרופאים אך כולם אומרים שזה יחלוף באופן טבעי, כבר שנה שאין שינוי ואני לא נוטל את הכדורים כבר כמה שנים!

התופעה מוכרת וידועה ולצערי לא מתריעים בפני מטופלים שזו תופעת לוואי אפשרית. לעיתים היא אכן חולפת מעצמה, אך לעיתים לא. למרות חוסר התחושה בבדיקות לא מוצאים פגיעה עצבית. אין כיום טיפול שאני יכול להמליץ עליו, אשר ישפר בוודאות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים