בעיה באזור רצפת האגן . בן 26

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/05/2017 | 13:35 | מאת: אייל

שלום לפני חודשים וחצי - עברתי סוג של טרואמה בפין והאשכים ( מישהי החליטה להדק לי את האזור עם סוג של שרוך למשך חצי דקה ) לא משנה כרגע הסיבה למעשה . אני כרגע בהמתנה למרפאה אורולוגית - הבעיות שלי הם כאלו - מיד לאחר המעשה התחילו לי : שתן איטי יותר , ויש יותר דחיפות לתת שתן , התדירות ללכת לשירותים לצורך פעולת מעיים ירדה .. וגם יש הרגשה שפי הטבעת מכווץ יותר אולי זה מקשה על היציאות ? . אין בעיות זקפה אבל יש לי לפעמים רק בעת מגע בראש הפין סוג של כאב שורף כזה - אבל זה לא תמיד . אין לי שום כאבים , לא במתן שתן ולא בשפיכה - למרות שלפני שבוע 10 דקות אחריי שפיכה היה לי סוג של כאב שמקרין מהמפשעה לאשך שמאל .. תסמין אחרון - אני לא יודע אם זה בראש שלי או לא אבל השפיכה שלי נהייתה איטית יותר , הכוונה היא יוצאת אבל בצורה איטית ולא בעוצמה כמו לפני האירוע . אני פוחד שיש לי נזק בעצב או יש נזק בשריר ה Bulbospongiosus ? יש לי סוג של התכווצויות לפעמים בפי הטבעת ו בשריר שבין האשכים לפי הטבעת . האם יש לי הפרעה בריצפת האגן ? ואם כן האם אפשר להחלים מיזה או שזה בלתי הפיך ? תודה מראש על כל מענה . יום טוב .

אין לי שום דרך לדעת מהתיאור שלך אם יש נזק או אין, אך לא סביר ששרוך יגרום לכזה נזק בחצי דקה. בבדיקה נוירולוגית של האזור ניתן לאבחן קיומה של בעיה עצבית. לא סבירה פגיעה בשריר. גש למרפאה לבריאות מינית מתוך רשימת המרפאות באתר האיגוד הישראלי לטיפול מיני. www.itam.org.il אם צריך לשלב טיפול של פיזיותרפיה לרצפת האגן - זה יומלץ בהתאם לתוצאות הבירור.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים