ערמוני מוגדלת וגם ed וגםde

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/05/2017 | 22:31 | מאת: צבי

אני סובל כבר זמן רב גם מ ed וגם de לאחרונה בגלל זיהום בדכי השתן התגלה ערמונית מוגדלת וחוסמת למרות שלא היו לי סימפטומים אופיינים ואני מחפש תשובות האם ערמונית מטגדלת יכולה לגרום את הבעיות שציינתי לעיל ואם כן מה הפיתרון תודה צבי

ערמונית מוגדלת לכשעצמה לא אמורה לגרום לבעיות זקפה ו/או שפיכה, אך ייתכן והבעיות הנלוות קשורות לכך. לא נתת שום פרט נוסף, כגון, גילך, תרופות אותן אתה נוטל אם בכלל, רקע רפואי ועוד. אם הבעיות נמשכות ומטרידות כדאי שתיגש לאבחון ובירור מתאים במסגרת מתאימה לבריאות מינית. לפי תוצאות הבירור אפשר יהיה לתת לך תשובה יותר מדוייקת ולהציע פתרונות אפשריים. יש רשימת מרפאות ציבוריות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים