תחושת מועקה עד כדי כמעט-עילפון בעת פעילות מינית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/04/2017 | 17:32 | מאת: דן

שלום, שמי דן, בן 29. בעל עודף משקל קל (BMI 27). מלפני כשבוע בעת אוננות חשתי כי אני על סף עילפון. קצב הלב האיץ והרגשתי כאילו הלב שלי עומד להתפוצץ. בימים שלאחר מכן חשתי לחץ בחזה. חששתי מאירוע לבבי ופניתי לבית חולים. במיון ראו באקג הפרעה קלה ולכן הוחלט לאשפז אותי ליממה להשגחה. שוחררתי ללא חשד לאיסכמיה או בעיות לבביות אחרות (בדיקות אקו לב במאמץ ובדיקות דם תקינות). כאשר שבתי הביתה לאחר כמה ימים רציתי לבצע "ניסוי כלים" נוסף, לבדוק מה מצבי. המצב חזר על עצמו, ותוך כדי האוננות שוב חשתי את אותן תחושות, שיש לחץ רב על החזה ושככל שמתקרב לשפיכה הגוף כולו נכנס ללחץ. חשתי כי אם אגיע לשפיכה הלב והגוף ממש יתפוצצו. כעת אני מאוד מוטרד. איני יודע מה לעשות ולמי לפנות. כרגע אני רווק ואין לי עם מי לשתף על מצבי זה. אודה מאוד לדעת המומחים בפורום, לאכוונה מקצועית ולכיוונים אפשריים. המצב מדיר שינה מעייני ויש בי חששות רבים על תפקודי המיני העתידי. אני שוקע במחשבות שליליות והדבר מאוד משפיע עלי. תודה, דן

בעת אורגזמה יש פעילות לב מאוד מוגברת המדמה מאמץ פיזי ואולי זו הסיבה למה שאתה מרגיש. כדאי שתעשה בדיקת מאמץ (שבעצם מדמה אורגזמה ממושכת מבחינת העומס על הלב...) - אם זה תקין, קרוב לודאי אין לך מה לחשוש ממשהו מתחום הלב.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים