האיבר "נופל" בזמן סקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/03/2017 | 18:02 | מאת: צעיר עם בעיה

שלום, אני בן 19 יש לי חברה כבר 4 חודשים אנחנו שוכבים ללא קונדום עם גלולות לאחר בדיקה כמובן. הבעיה שלי היא כזאת, אני יכול לקבל המון זקפות ביום, לקבל זקפה מכול דבר שקשור אליה. אבל אני לפעמים מרגיש שזאת זקפה קלה ולא חזקה נורא, אך מספיקה לחדירה. יש פעמים שהזקפה מאוד חזקה אבל פחות קורה. אנחנו מתחילים לשכב ועוד באמצע הסקס לפעמים אחרי 10 דקות, לפעמים אחרי דקה שתיים אפילו. אני מרגיש או שהחשק ירד או שהוא נעלם לגמרי והאיבר צונח. לפעמים אפילו במשחק המקדים זה קורה. לעיתים אנחנו מצליחים להחזיר את זה. לפעמים לא. אני מאמין שאלו הסחות דעת קטנות, כמו הורדת בגדים שמסתבכת, או רעש, או מכה שהיא מביאה לי בטעות כול מיני דברים שפתאום הופכים אותי לאדם צלול. זה מאוד מאוד מסתכל להתמודד עם זה בגילי. בעקבות כול המקרים האלו מתפתח אצלי חרדת ביצוע די חזקה, ויש ימים שמרוב לחץ ותסכול בקושי להגיע לאקט עצמו אני מצליח, זה פשוט נופל לפני..

אתה מתאר בעיקר חרדת ביצוע. גם הסחות הדעת גורמות לחרדת ביצוע. הדרך הטובה ביותר להתמודד עם כך אינה להתמקד בביצוע. הייתה עסוק בתיאור הזקפה שלך על פני כ- 6-7 שורות בשאלך (כלומר התמקדת בביצוע...) ולרגע לא תיארת את מידת הריגוש וההנאה שלך. המוקד של מין טוב בכל גיל, ובעיקר בתחילת הדרך צריך להיות ביכולת להנות, לענג ולהתענג ולא באיכות הזקפה, משך הזמן שלה או היכולת לחדור. אם ההפרעה ממשיכה להציק לך - גש לטיפול סקסולוגי ותקבל כלים להתמודדות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים