קשר בין היצרות השופכה ותפקוד מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/01/2017 | 00:32 | מאת: אורי

שלום, אני בן 18, חווה מזה שנה כאבים באזור שבין פי הטבעת והאשכים, יחד עם צריבה כאב בעת מתן שתן וקושי להגיע לזקפה ולשמור עליה. האורולוג המליץ לי לבצע בדיקת ציסטוסקופיה על מנת לבדוק חשד להיצרות השופכה. האם יש קשר בין היצרות השופכה ובין תפקוד מיני? בנוסף, האם יש בדיקה פחות פולשנית שניתן להשתמש בה כדי לבדוק את העניין? תודה מראש

אין קשר בין התופעה לבין תפקוד מיני, אלא אם כן הכאב והצריבה מפילים לך את הזקפה או החשש מהם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים