חולשת שרירים חמורה- האם קשורה ל- NIBIDO??

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/01/2017 | 13:30 | מאת: מאיר

מזה כ 4 חודשים מטופל ב: NEBIDO 1000 . בריא בדכ עד היום 2 זריקות. הורגש שיפור משמעותי ברוב הפרמטריים כבר אחרי טיפול ראשון. בחודשיים האחרונים סובל מחולשת שרירים גפיים ידיים גב מלווה בכאבים עזים באופן קבוע. לא מסוגל להתאמן או לרוץ כפי שעשיתי קודם. כל הבדיקות מהשבוע האחרון תקינות למעט ירידה ממשית ב testosterone ל 15 (הגיע עם הזריקות ל 22-) CPK וכיוצב תקין לחלוטין האם מוכרת התופעה של חולשת השרירים בהקשר ל NIBIDO?? תודה מראש

08/01/2017 | 13:32 | מאת: מאיר

שכחתי לציין בן 61 שנה

התופעה אינה מוכרת וחשוב שתיגש להתייעץ לגביה עם הרופא המטפל. ייתכן שקיימת בעיה אחרת ויש לעבור אבחון נוירולוגי לבירור חולשת שרירים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים