תחליף זול למינירין.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/04/2004 | 20:19 | מאת: צחי מפתח-תקווה.

שלום ד"ר. אני בן 31 לאחר פגיעה בחוט השידרה C3-C5, סובל מ"סוכרת תפלה" כלומר חוסר בייצור מוחלט של הורמון ADH, מטופל ב"מינירין" בספריי או בטבליות באופן קבוע ולכול החיים, תרופה זו יקרה בשבילי ובכמויות ובמינון לו אני זקוק כ-שני בקבוקוני תרסיס בשבוע. אודה לך באם תוכל להמליץ על טיפול זול יותר וכתחליף לטיפול במינירין. בתודה על העזרה , צחי.

04/04/2004 | 06:31 | מאת: ד"ר רן לין

צחי זה הטיפול הכי טוב שיש היום לדעתי עליך לפנות לקופת החולים שלך שיכירו בתרופה ושלא תצטרך לשלם. אם תהיה בעייה - הייתי פונה אפילו לערכאות לבית הדין לעבודה - שלו נתנה הסמכות לדון במקרים האלה

04/04/2004 | 17:00 | מאת: צחי מפתח-תקווה.

לפי מה שידוע לי, עלות התרופה מינירין כ-500 ש"ח לבקבוק תרסיס אחד, אני רוכש שני בקבוקי תרסיס לשבוע במחיר של 40 ש"ח כל אחד, כלומר יש הנחת קופ"ח על התרופה אך עדיין עלות זו יקרה עבורי היות וזהו לא הטיפול התרופתי היחיד לו אני זקוק , כיצד אוכל להקטין עלות זו של התרופה מינירין?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים