כאבים בעמוד שדרה צוארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

21/04/2004 | 17:33 | מאת: מזל

אני בת 37 שנים, סובלת מזה כשנתיים מכאבים בעמוד שדרה צוארי, שמקרין לי לאזור השכמות יד שמאל (עם הגבלה ניכרת), טופלתי באין ספור טיפולים אם זה פיזיותרפיה, טיפול תרופתי כמו ויוקס, אלגוליזין, ולטרן וכו', טופלתי במרפאת כאב עם זריקות, דיקור סיני, כירופרקטיקה אך שום דבר לא הועיל ואני מדברת על כאבים בילתי ניסבלים. CT עמוד שדרה היה תקין. הגעתי לפרופ' עמוד שדרה בביה"ח אסותא והוא הפנה אותי ל MRI ביצעתי את הבדיקה והתוצאה היתה - המנגיומה בגוף החוליה C6. אשמח לקבל הסבר לגבי התוצאה. תודה.

28/04/2004 | 16:08 | מאת:

המנגיומה היא גידול שפיר שכיח מאוד בעמוד השדרה שאינו גורם לכאבים בד"כ. שני הסברים אפשריים לבעייתך: א. הבעיה אינה קשורה להמנגיומה אלא מקורה אחר ויש לבררו. ב. הממצא ב C6 אינו המנגיומה וי לברר מהו. כדאי שתתייעצי במומחה נוסף, לא אמרת גם מה הייתה דעתו של הרופא מאסותא. בהצלחה.