כאבי רגל וגב- שאלתי גם בפורום אורטופדיה רגל!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

19/01/2005 | 13:41 | מאת: ענת

שלום רב, אני מבקשת להתייעץ בעבור אבא שלי. מדובר באדם בגיל 65 שעבר ניתוח מעקפים לפני כשנה. מזה למעלה משבוע ימים שהוא סובל מכאבי תופת ברגל שמאל, בעיקר באזור התחתון. כלומר, מהברך ועד הבוהן. יש גם כאבים בגב, אך הם עמומים יותר.הרופא הפנה אותו לסי-טי, אך התור שנקבע לו זה לעוד זמן רב.הרופא נתן לו נרות וולטרן וכדורי וליום,אך הוא ממשיך להתייסר באופן בלתי ניתן לתיאור. שאלותיי הן: 1. ממה יכולים לנבוע הכאבים? 2. מה עלינו לעשות כדי לעזור לו! תודה מראש לכל עצה!

22/01/2005 | 17:07 | מאת:

1. בין היתר גם מבעיית עמוד שדרה. 2. בינתיים משככי כאב ולאחר ביצוע ה CT חוו"ד מומחה לגב.