כאבים באיזור הסקרום (עצם הזנב)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

31/12/2004 | 16:50 | מאת: דפי

שלום... כבר מזה חודש וחצי שאני סובלת מכאבים בעצם הזנב, מה שמקשה עליי פעולות ישיבה, הליכה מהירה, ריצה וכד'. הייתי במיון, ואמרו שייתכן כי מתפתח לי אבצס באזור זה, אך לא מצאו כלום. בצילומים שעשיתי התברר שיש לי בימיפ (מה זה?). מאז החלו הכאבים אני סובלת גם מבחילות, הקאות, תחושה של הירדמות ברגל וביד, סחרחורות,ובעיית גזים. כשהייתי אצל אורטופד נכתבה ההשערה SOL, שאלתי היא, מהי האבחנה המשוערת שלכם?עד כמה זה מסוכן?וכיצד ניתן לטפל בזה? תודה מראש!

01/01/2005 | 18:52 | מאת:

דלקת בעצם הזנב היא בעיה שכיחה ולא מסוכנת. נראה שהאורתופד שלך מבקש לבצע בדיקה רחבה יותר על מנת לשלול גם אפשרויות אחרות לבעייתך.