כאבים ממושכים בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

24/12/2004 | 22:57 | מאת: שולה

שלום, אני בת 58 בעלת בריאות תקינה (אחרי ניתוח לקיצור קיבה), סובלת מאנמיה שמטופלת על-ידי אינפוזיות של ברזל, ומעשנת מעט (בתהליכי גמילה). בחודשים האחרונים הופיע כאב בירך רגל ימין שהלך והתגבר עד כדי צליעה. הכאב קיים בכל פוזיציה ומחריף מאד במצבים ל מדרגות או שיפוע כלשהוא. (למעשה הכאב במדרגות כל-כך קשה עד שאני חייבת לעלות אותן אחת אחת ולא לסירוגין). בבדיקת CT נמצא "בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי בחוליות L4 L5 , ןבגובה L5-S1 . ". בבדיקת צפיפות עצם נמצאה" ירידה גבולית- קלה, כשהצפיפות טוטאל נמועה מהצוואר. מצוייניןם שינויים ארטרוטיים". טופלתי בכדורי סלקוקס וטיפות של מיאקלציק בנוסף לפיזיוטרפיה - לא חל כל שינוי. טופלתי במשך 12 טיפולים אצל נוירולוג שעשה טיפול לייזר בשילוב עם אולטראסאונד, מגנטים ועיסוי מקומי - אחרי הטיפולים הראשוניים היה שינוי לטובה בחלק מהטיפולים, ולאחר 12 טיפולים לא היה שיפור נוסף ומאז הכאב מוציא מהדעת בכל מצב. מתנצלת על אורך הדברים ואולי גם על יתר הפירוט אבל זה בעיקר מייצג את מידת הנואשות שלי. אנא עזרתכם.

25/12/2004 | 09:51 | מאת:

התיאור שלך מחשיד לבעיית מפרק הירך דווקא. בקשי מהרופא שלך בדיקה והתייחסות לאפשרות זו.