כאב מתמשך בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/03/2016 | 12:25 | מאת: גליה

צהרים טובים.. מזה תקופה ארוכה יש לי כאבים בכף רגל שמאל באזור הרצועות של השוקית (כנראה)..ובקרסול כאב לא רק בהליכה אלא גם במנוחה כשאני הולכת אם אני במקרה דורכת על אבן או מדרגה או משהו בולט בדרך אני מרגישה זעזוע איום בעקב.. יש לציין שנקעתי המון את הקרסול במהלך שנות חיי ..אמרו לי שהרצועות חלשות אבל לא זכור לי על חבלה בתקופה האחרונה... יש לי הייפוס בשני כפות הרגלים אני לא חושבת שזה קשור... מה עלי לעשות לגשת לרופא או לתת לזה לעבור כמו שהגיע הבעיה שזה כואב.

שלום רב כאשר יש כאבים בקרסול ונקיעות חוזרות (גם אם הן קטנות), יש לבצע פיזיותרפיה אינטנסיבית לשיקום הקרסול. אם טיפול זה לא יעזור, יש לשקול ניתוח ארטרוסקופי להטריית צלקות בקרסול וייצוב הקרסול על ידי מתיחת הרצועות ועיגונם לפיבולה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול