שאלה...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/06/2014 | 21:00 | מאת: ירון

שלום, שמי ירון . יש לי בעיה... כל פעם שאני עושה , לאחרונה, פעילות גופנית קלה - בינונית (הליכה של חצי שעה והתעמלות במשך עשרים דקות) מסתיימת בכאבים חדים מאוד כמו סכין באצבעות כף הרגל. לא יודע מה לעשות. אני גם בעל עקמת "קלה" של 22 מעלות פלוס צפיפות עצם נמוכה גנטית. הולך עם מדרסים לצורך הגבהה לקיצור של 20 מ"מ בגלל אלכסוניות אגן כתוצאה מהעקמת . בן 31 .

שלום רב ממליץ להבדק אצל אורטופד לבדוק שהמדרסים מתאימים ולא צריך לסדר להם תוספת תחת ראשי המסרקים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול