מכה יבשה חזקה בקרסול/כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/12/2012 | 18:16 | מאת: מקס

שלום לכולם, לפני שבוע ימים קיבלתי מכה יבשה לקרסול כאשר כדור כדורגל נבעט לעבר הקרסול, זה לא נגרם עקב דריכה לא נכונה או נחיתה, היה ניסיון לחסום את הכדור עם הרגל והזווית של הקרסול הייתה פנימה,ועוצמת הכדור הייתה חזקה. היה כאב איך לא מנע ממני לדרוך עליה או להמשיך את הפעילות, לאחר מכן החלה התנפחות בחלק החיצוני של הקרסול בצד ימין והכאב טיפה החמיר אבל עדיין דרכתי עליה,הליכה רגילה,ללא שום בעיה בטווח התנועה,אבל למחרת הבחנתי בשטף דם בשני צידי הקרסול,נפיחות איך עדיין ללא שום בעיה בדריכה,הליכה,טווח תנועה וכ'ו... אני כדורסלן והתאמתי ללא בעיה בכל האימונים,ריצה,הליכה על קצות האצבעות,משקל,איך בקפיצה אני מרגיש כי הקרסול חלש,כלומר לא חזק מספיק. עבר כבר שבוע ימים ויש עדיין נפיחות איך לא כמו ביום הראשון,נפיחות קלה יש. בקפיצה לקראת הפוינט הסופי אני מרגיש טיפה כאב בעקב. מה שיש לי זה נקע?הרי אין לי שום בעיה ללכת לרוץ או לדרוך איך אני מטפל בנפיחות?והאם המצב חמור? *קבעתי תור לפיזיוטרפיסת *אין כאבים בהליכה,ריצה,נשיאת משקל,הקרסול יציב *כאב בעקב בעת קפיצה(כאב מפריע כזה) *ה48 השעות הראשונות היה טיפול בתהליך הR.I.C.E.

שלום רב מתיאורך עולה כי אכן מדובר במכה חזקה או נקע קל יחסית. הטיפול שקיבלת היה נכון, וצפוי שיפור נוסף בהמשך. פיזיותרפיה אכן יכולה לשפר עוד. למידע נוסף - http://dr.alon-burg.co.il/%D7%A0%D7%A7%D7%A2-%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%A3-%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9C

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול