בליטת עצם בהגודל לאחר הורדת גבס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/08/2011 | 11:11 | מאת: יוסי

ד"ר אלון בורג שלום! לאחר שבר בקרסול(פטישונים) הורידו לי את הגבס(לאחר 9 שבועות) ואישרו דריכה חלקית עם הליכון. פיזיוטרפיה מגיעים אלי לביית(קומה שלישית ללא מעלית). בפגישה הראשונה התבקשתי לבצע מתיחה וכיפוף כף הרגל קדימה ואחורה עם צעיף(זה היה בביית).בצעתי את הפעילות ולאחר מכן בדריכה עם ההליכון אני מרגיש את עצם ההגודל בולטת לכיוון מטה לכואב בזמן ההליכה(זה לא היה לפני המתיחה). מה אפשר לעשות? תודה , יוסי

יוסי, לא כל כך הבנתי את הבעיה, בכל מקרה, עם תחילת הדריכה בד"כ יש תחושות משונות ולוקח זמן להתרגל. ממליץ שתמשיך פיזיותרפיה ובמידה ויש בעיה פנה לאורטופד שלך. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול