נקע בקרסול - היום השלישי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/04/2011 | 10:14 | מאת: תמי

קיבלתי נקע בקרסול (רצועה חיצונית) לפני שלושה ימים. עד עכשיו היתי במיטה עם רגל למעלה וכו' אבל מה עכשיו? 1. אני צריכה תחבושת אלסטית כל פעם שאני קמה? תחבושת אלסטית לא תיכנס לשום נעל, בטח שלא נעל גבוהה. אפשר ללבוש סתם גרב ולסגור טוב את הנעל הגבוהה? מה עם גרב אלסטית? 2."ללכת ולא לצלוע" איך עושים את זה? מטבע הדברים אני יותר זמן על הרגל הבריאה. 3. יש עוד הוראות? במיון אמרו ללכת לאורטופד בקופה אבל אין אורטופד עד אחרי החג. תודה רבה.

27/04/2011 | 14:49 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

. אני צריכה תחבושת אלסטית כל פעם שאני קמה? - עדיף. תחבושת אלסטית לא תיכנס לשום נעל, בטח שלא נעל גבוהה. אפשר ללבוש סתם גרב ולסגור טוב את הנעל הגבוהה? מה עם גרב אלסטית? - עדיף עם גרב אלסטית או מייצב קרסול מסוג AIR CAST או דומה. 2."ללכת ולא לצלוע" איך עושים את זה? מטבע הדברים אני יותר זמן על הרגל הבריאה. - לנוח בשלב זה. 3. יש עוד הוראות? במיון אמרו ללכת לאורטופד בקופה אבל אין אורטופד עד אחרי החג. - לפנות להמשך מעקב בינתיים מנוחה, רגל מורמת, קירור מקומי ונוגדי דלקת. לעשות תנועות לשמור על טווח התנועה ולהמנע מדריכה במידת האפשר. בברכה - דר' טיטיון.

29/04/2011 | 04:34 | מאת: תמי

26/06/2011 | 19:57 | מאת: דניאל

גילו אצלי נקע במפרק של קרסול ימין, הכאבים עברו ואני התחלתי טיפול פיזוטרפי, עכשיו עם תחילת הטיפול מופיעים שוב אותם הכאבים האיומים, אני מסתובבת כל היום עם תחבושת על הרגל, ברגע שאני מסירה אותה ישנם כאבים חזקים ביותר, השאלה שלי היא כזו:זה הגיוני שככה כואב לאחר טיפול פיזוטרפי? בתודה מראש דניאל ברקת.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול