טווח תנועה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/11/2010 | 03:27 | מאת: יונה

שלום ד"ר טיטיון, אני שנה וחצי לאחר ניתוח שחזור טיביאליס פוסטריור ועדיין אין לי טווח תנועה מלא בכף הרגל כשאני עושה תרגילי פוינט ופלקס. בהליכה זה לא מפריע לי. אני עושה תרגילי פיזיותרפיה כל יום בהתאם להדרכה שקיבלתי. האם המצב תקין או יכולה להיות בעיה מסויימת? איזה בדיקות נוספות אני אמורה לעשות? תודה מראש, יונה

23/11/2010 | 17:49 | מאת: דנה

שלום יונה ממש לא רופאה, אבל - לא הצלחתי להבין מה השאלה. אם אין לך טווח תנועה מלא, אבל אין זה מפריע לך בהליכה או בפעילות אחרת, ואת ממשיכה בכל זאת בפיזיותרפיה וכן במתיחות, לא אמורה להיות בעיה. בריאות שלמה דנה

24/11/2010 | 12:47 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לחר ניתוח מהסוג המתואר יש בד''כ הגבלה קלה בתנועה. אם אין כאבים, הכל בסר. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול