לא יכול לדרוך על העקב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/11/2010 | 13:14 | מאת: שניר

צהריים טובים, לפני חודש בערך עברתי תאונה בעבודה שבמהלכה פגעה בי מלגזה בקרסול. בבדיקות שעשו לי התגלה שבר אך ה-C.T שלל שלל זאת. אמרו לי שיש לי נקע בכף רגל קיבעו לי אותו ושיחררו אותי. בבדיקות אתמול אמרו לי שהרגל בסדר גמור אבל אני לא יכול לדרוך על העקב! כל דריכה אני מרגיש מין צריבה, כאב חד וכואב מאוד כאילו דרכתי על מחט. יכול להיות שיש לי בגיעה נוספת או רק צריך לתת לזה זמן ?

22/11/2010 | 13:48 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לעיתים יש פגיעות שהן לא בעצם. יתכן פגיעה עצבית או בעיה אחרת. במידה ולא מיסתדר עם הזמן יש לפנות לבדיקה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול