נימול בכף הרגל וכאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/10/2018 | 18:53 | מאת: אילה

שלום, כבר כמה ימים שכואב לי הקרסול, אבל רק בהליכה וגם לא כל הזמן ומרגיש לי כאילו הרגל נפוחה, יצאו לי שם ורידים ויש לי תחושת נימול חזקה ברגל, כמו כן, כאבים בשוק שבאים בהתקפים קצרים. עשיתי פעילות ספורטיבית בתקופה האחרונה ורציתי לדעת האם יכול להיות שזה נובע מאיזשהי דלקת? או לחץ על העצבים?? באופן כללי בגפיים יש תחושת נפיחות קלה ונימול לעיתים. מה שווה לי לבדוק? תודה!

שלום רב יש לפנות לבדיקת רופא במידה ואין שיפור, לבדוק האם הכאבים נובעים מהקרנה מהגב או סיבה אחרת. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול