כאב כרוני בעקב רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/07/2018 | 12:50 | מאת: דניאל

מזה כ 3-4 שנים יש לי כאב באזור העקב של רגל ימין . בהתחלה זה היה כואב רק בתחילת ההליכה ואחר כך עובר ומזה כשנה הכאב הוא כל הזמן . אם אני מבצע הליכה אינטנסיבית , אחר כך במנוחה האזור של העקב כואב לי גם בנגיעה . אני חייב לציין שיש לי עודף משקל נכבד והכאב הוא רק בכף רגל ימין. השאלה שלי היא : האם מדרסים יכולים להקל עלהכאבים בעקב ? , האם שימוש באתופאן 400 מ"ג יכול לעזור ? , האם יש המלצה אחרת יעילה יותר ?

שלום רב ככל הנראה מדובר בדלקת PLANTAR FASCITIS, או דורבן בעברית. ממליץ על פיזיותרפיה בקופת חולים, מתיחות של הפציה, ומדרסים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

12/07/2018 | 01:40 | מאת: דניאל

הכאב שלי הוא לא בתחתית כף הרגל אלא היכן שכתוב ב תמונה : CALCANEOUS (התחתון יותר)

12/07/2018 | 01:45 | מאת: דניאל

לא יודע למה לא מעלה לי את הקובץ...

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול