זרמים חזקים בכף רגל שבלתי נסבלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/07/2017 | 20:16 | מאת: דנה

אני בת 26 עכשיו אני מרגישה שאני עומדת למות יש לי זרמים חזקים ברגל שמאל שלא מפסיקים יש לי דקירות כמו סכינים ומחטים בכף הרגל אני מרגישה כמו התכווצויות חזקות בכף הרגל שמשתקות אותי מרוב הכאב אני לוקחת 10 אופטלגין ביום ו-8 קלונקס בלילה אני לא יכולה לסבול עכשיו בבדיקת EMG יצא : תסמונת תעלה טרסלית לחץ על העצב בכף רגל זה כאב נוירופתיה עיצבי שאני לא יכולה לסבול וכלום לא עוזר! איך מפסיקים את הזרמים החזקים ברגל? זה כאבי תופת! אני לא יכולה לתפקד עכשיו. מה אני אעשה?

שלום רב במידה והכאבים נובעים מתסמונת תעלה טרזלית, הרי שבד"כ ניתוח פשוט יכול לעזור. בניתוח משחררים את הלחץ על העצב. פני בדחיפות למרפאת כף רגל וקרסול לבדיקה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

24/07/2017 | 19:32 | מאת: דנה

הוא נתן לי mri עשיתי אתמול גלי הלם והחמיר לי הזרמים הגלי הלם הרגו אותי

27/08/2017 | 07:54 | מאת: דנה

האם ההליכה המאומצת שעשיתי אתמול הרסה את ההבראה של העצב? כי אתמול בבוקר קמתי עם פחות כאבים - ורק עשיתי הליכה אתמול בבוקר ואימצתי את הרגל אז כשחזרתי הבייתה מתתי מכאבי תופת - דקירות וזרמים ועיקצוצים ולחץ חזק על הרגל בלתי נסבל. לקחתי אופטלגין כל שעה וקלונקס. ועד עכשיו הכאבי תופת והזרמים כאב עיצבי זה הכאב הכי נורא ואיום בעולם! איך אני אתן למקום להבריא? מה עלי לעשות כדי שהמקום יבריא?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול