כאבים בצד הפנימי של כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/02/2017 | 23:05 | מאת: רות

יש לי פרקינסון משנת 2012 מטופלת באזילקט 2פי.קי מרץו 4 פעמים1/4 דופיקר ביום. הפרקינסון התחיך בצד השמאלי של הגוף .לפני כחודשים וחצי התחיל כאב בצד החיצוני של כף רגל שמאל. קרוב לקרסול .ואז הסתבר שהקרסול מאד נפוח וגם לאורך כל הרגל .היתה נפיחות גם בקרסול ימין .אבל הרבה יותר ברגל שמאל .דופלר ורידים עמוקים תקין אין סמנים לטרומבוזה. חשר לצלוליטיס קיבלתי 5 ימים צפורל 5 ימים פוסיד.ללא שיפור אקו לב תקין רופא כלי דם .שלילי.איסוף שתן 24 שעות בדיקת חלבון תקין.צילום קרסול תקין .לא היתה כל חבלה הכאב בצד החיצוני חלף אבל לפחות כחודשיים שהכאב בצד הפנימי של כף הרגל בין השקע והעצם הבולטת ורואים שם כתם של נימים קטנטנים הרגל הזו מאד שוקעת פנימה ויש לי מדרסים תומכים .כל צעד כואב לי בחלק של השקע..הנוירולוג אמר להפסיק פי קי מרץ שיכול לגרום לנפיחות . אני מרגישה שאני כרגע לא מאוזנת מבחינת הפרקינסון . האם יתכן איזו דלקת של גיד בנקודה הזו ברגל מהשקע לכוון העצם הבולטת בצד הפנימי של הרגל או לחפש את התשובה לכאבים אצל הנוירולוג ומחלת הפרקינסון .בבקשה תשובה ברורה כי אינני יודעת אצל מי לחפש תשובה לכאבים

שלום רב ממליץ להבדק פעם אחת לפחות אצל אורטופד לשלול בעיה מקומית בכף הרגל. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול