נקע בקרסול השמאלית...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/02/2017 | 15:03 | מאת: דן

שלום רב, אני נקעתי את הקרסול לפני שלושה ימים, דווקא היום הכאב החמיר, האומנם זה נקע אבל זה כואב כמו שבר, ממש כאבי תופת בתנועות מסוימות. אני רציתי קביים אבל הורי מפחדים שאפול מהם (אני בן 13 וזה נראה לי קצת מגוחך), האם מקל הליכה יכול לעזור? יש המלצות מיוחדות? האם יש משככי כאבים שיכולים לעזור במקרה כזה? כמה זמן זה הכאבים יכולים ללות אותי והאם אי פעם הרגל תחזור להיות בדיוק כמו בקדמותה? באיזו תנוחה עדיף לישון עם הרגל? תודה, דן.

שלום רב במידה ויש כאבים חזקים ממליץ לבצע צילום רנטגן לשלול שבר. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול