ויטמין סי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/06/2005 | 23:30 | מאת: naty

אני בת 59 בשבועיים האחרונים יש לי כאבי בטן בצד שמאל הרופא שלח אותי לעשות בדיקות בין הבדיקות עלי לעשות 3 בדיקות צואה לדם סמוי . על מנת לבצע עלי להימנע ממספר פריטים באוכל וכן תרופות . בין התרופות עלי להימנע בימים של הבדיקה לקחת ויטמין סי . הבעיה שאני אחרי ניתוח פיסורה וכל ערב לפני השינה אני לוקחת פגלקס 2 כפיות עם 2 כוסות מים . ויטמין סי נמצא בפגלקס . שאלתי האם אם אני ישתמש בפגלקס באותם ימים אם זה ישפיע לרעה לתוצאות ? הפחד שלי אם אפסיק לקחת כמה ימים פגלקס שלא יחזרו הבעיות כמו לפני הניתוח בתודה מראש

15/06/2005 | 22:20 | מאת: ד"ר אייל גל

קיים פגלקס ללא ויטמין C (בטעם נייטרלי ללא תפוזים) וכן ניתן להשתמש בתכשיר אחר לריכוך כגון אבילק. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול