אני חולה קרוהן ויש לי סלמונלה כבר 4 חודשים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/02/2014 | 19:55 | מאת: אבי

אני בן 24 חולה קרוהן 13 שנים ועברתי ניתוח של כריתת 1.5 מטר של מעי דק לפני 7 שנים כבר כשנתיים הרופאים מעוניינים לשנות את הטיפול (פורינטול) ליומירה לפני 4 חודשים בערך הוחלט על השינוי ועברתי מספר בדיקות למחקר אחת הבדיקות הייתה תרבית ובה התגלה סלמונלה , יום אחריי הבדיקה הייתי עם דלקת גרון וקיבלתי אוגמנטין ולאחר שבוע קיבלתי טיפול לסלמונלה של ציפרודקס לאחר מכן עשיתי בדיקה חוזרת ושוב היה סלמונלה לאחר שלושה שבועות הייתי אצל הרופא הפרופסור המטפל שלי והוא המליץ לנסות שוב ולקחת אוגמנטין כמו כן עשיתי עד עכשיו 6 תרביות + בדיקת רגישות לאנטביוטיקה לפי תרבית ( סלמונלה לא רגישה לציפרודקס ואוגמנטין הוא היחיד שסלמונלה רגישה אליו) לאחר חודש שאני אחריי הפעם השנייה עם אוגמנטין עשיתי תרבית ושוב יש סלמונלה כבר 4 חודשים עם הבעיה והתרופות האלו לא עזרו איך אפשר לפתור את העניין ??

כבר 4 חודשים עם הבעיה והתרופות האלו לא עזרו איך אפשר לפתור את העניין ?? -- עם תרופות אחרות?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול