רימסיה והריון...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/01/2014 | 16:06 | מאת: יעל

הקרוהן שלי אובחן בשנה האחרונה. בהתחלה הcrp היה במקסימום 1.6 והesr במקסימום 34 אחרי חודש של בודזון הבדיקות דם נהיו תקינות. היום אני 3 חודשיים אחרי הפסקת הכדורים וכרגע לא לוקחת כלום. (למעט כורכום,פרוביוטיקה והקפדה על תזונה וחסרים..) המצב שלי יחסית טוב. מדי פעם כאבים בבטן התחתונה,כאבי מפרקים וגרד כללי שלא בטוח שהוא קשור. עכשיו ההתלבטות היא כזאת (כמובן שגם התייעצתי עם הגסטרו)- אני מתכננת הריון. האם להתחיל עם אימורן למרות שהמצב טוב (אני חוששת מתופעות הלוואי) או להתחיל עם פנטסה ולראות איך הגוף שלי מגיב אליה. במידה ותהיה החמרה כמובן שאעבור לכבדים יותר...בנוסף, אני אעשה גם בדיקת קלפרוטקטין ומעקב בדיקות דם צמוד. האם אני דוחה את הקץ?:\ המון תודה:)

יעל, את מבקשת עצות טיפוליות פרטניות - כאלה שמחייבים יעוץ במרפאה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול